U Mladenovcu održan humanitarni MMA turnir za Ivonu Vasilić (video)

U Mladenovcu održan humanitarni MMA turnir za Ivonu Vasilić (video)

U mladenovačkom Sportskom centru “Ljubomir Ivanović Gedža” održan je MMA turnir humanitarnog karaktera koji je organizovan sa ciljem doniranja novčanih sredstava za kupovinu kolica Ivoni Vasilić koja boluje od cerebralne paralize. Nažalost ova manifestacija čiji je tehnički organizator bio klub “Čopor” iz Mladenovca okupila je oko dvesta gledalaca tako da nije u potpunosti ispunjen prevashodni cilj ove humanitarne borilačke večri iako je cena ulaznice iznosila 200 dinara.

Prisutna publika mogla je da vidi zanimljive i neizvesne borbe u oktagonu, a najviše “žara” donela je završna u kojoj je Mladenovčanin Ivan jakovljević savladao Petra Zukića koji je nastupio za MMA team “300” Bač. Kad je reč o MMA borbama, pobede su još ostvarili Petar Živaljević (Čopor) koji je savladao Lazara Novakovića (Maximus S.Palanka), Antonio Zovak (MMA team “300” Bač) nokautom je pobedio Dragana Petrovića (Tigrovi Žabalj), Aleksandar Đorđević (Animal Leskovac) bio je uspešniji od Nebojše Prokića (Pirot) dok je u super teškoj kategoriji Ivan Vićić (Maximus S. Palanka) trijumfovao nad Slavoljubom Petrovićem (Radnički).

U uvertiri MMA borbi publici su se uspešno predstavili i domaći kik bokseri koji su za prikazane borbe nagrađeni gromkim aplauzom. U premijernoj borbi večeri, Petar Vasilić (Čopor) savladao je Nikolu Čupića (Maximis S.Palanka), Ognjen Cvetovski (Kik bos CDF) nakon ekstra runde pobedio je Stevana Pavlovića (Čopor) dok je Ivan Beljaković ( Čopor) bio uspešniji od Jovice Andrića (Kobre). Generalni sponzor humanitarne sportske večeri bila je firma “Oganj” Stefana Srećkovića.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *