Nevreme prekinulo prijateljsku utakmicu između OFK Mladenovca i Sloboda Lipe

Nevreme prekinulo prijateljsku utakmicu između OFK Mladenovca i Sloboda Lipe

U prvoj kontrolnoj utakmici uoči početka prvenstva Beogradske zone, od Mladenovčana nije bio jači protivnik već nevreme koje je pekinulo prijateljski duel između OFK Mladenovca i Sloboda Lipe, uskrativši kako malobrojnim posmatračima  na drapšinskom igralištu tako i stručnom rukovdstvu  oba tima da steknu bar približnu sliku o neophodnim potencijalima za novu prvenstvenu trku. Susret je trajao do 55 minuta kad se fudbalska igra pretvorila u beg sa terena jer su provala oblaka i grmljavina onemogućil  da se utakmica između mladenovačkog ligaša i ekupe koja se takmiči u Podunavsko šumadijskoj zoni odigra do kraja. Mladi sudija Zlatko Stanojević odsvirao je kraj u desetom minutu drugog poluvremena, a do tog momenta mreže su ostale netaknute iako su Mladenovčani imali blagu inicijativu neiskoristivši dve šanse u kojima su se našli Kostić i Matić.

Ono što je bilo uočljivo, to je da Mladenovčani nastavljaju sa prošlosezonskom boljkom zbog koje su i izgubili srpskoligaški status. Nedostajala je mirnoća u završnici, odnosno realizacija  tako da će trener Spasić u narednim danima morati sa svojim saradnicima da poradi na tom segmentu igre i pronađe rešenje kroz naredne kontolne utakmice.

OFK Mladenovac: Marko Đorđević, Stevanović, Mihajlo Đorđević, Borikić, Vukićević, Kostić, Stojanović, Tešić, Dragojević, Milovanović, Janković. U igru su ušli – Pešić, Ivanković, Varagić, Sokolović, Obradović, Matić, Kuzmić.

Sloboda Lipe: Milosavljević, Filipović, Mladenović, Stojković, Grozdanović, Tihomirović, Muljajić, Marković, Gostiljac, Milošević, Milićević, igrali su još Blagojević, Stepanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *