Mladenovačka rvačka „žetva medalja“ na Prvenstvu Beograda (video)

Mladenovačka rvačka „žetva medalja“ na Prvenstvu Beograda (video)

Rvački klub “Ljubomir Ivanović –Gedža“ još jednom je potvrdio visok nivo organizacije kad je u pitanju tehnička podrška i suorganizacija u turnirskim takmičenjima.

Mladenovački klub proteklog vikenda bio je domaćin Prvenstva Beograda za seniore, kadete i juniore  na kojem je učestvovalo 12 klubova i 120 takmičara.

U ukupnom plasmanu, seniorski tim , RK „Ljubomir Ivanovć –Gedža“  zauzeo je treće mesto u muškoj i drugo u ženskoj kategoriji, drugo mesto osvojeno je u kadetskoj kako u muškoj tako i ženskoj konkurenciji, dok su pinirke bile drugoplasirane a pioniri su osvojili treće mesto. „Gedžini“ takmičari su osvojili 24 medalje, odnosno sedam zlatnih, devet srebrnih i osam bronzanih.

Kad je reč o pojedinačnom učinku,  treba istaći da je najbolji mladenovački pojedinac bio senior Milija Milenković koji je osvoji prvo mesto ostvarivši četiri efektne pobede u najtežoj kategoriji.

Medalje na Prvenstvu Beograda su osvojili – Zoran Janković, Nikola Radojević, Novak Milanović, Magdalena Antonijević, Kristina Trifunović, Stefan Zivković, Lazar Petrović, Petar jović, Ilija Antić, Jusuf Sadikaj, Strahinja Spasić, Viktor Rabrenović, Kasim Sadikaj, Luka Cokić, Agron Sadikaj, Todor Djordjević, Mihajlo Djordjević, Aleksandar Pantelić, Filip Petrović, Aleksandra Janicijević, Irena Vlajić, Milos Pitulić, Milena Aleksendrić i najuspešniji takmičar Milija Milenković.

 Prvenstvo Beograda proglasio je otvorenim predsednik GO Mladenovac, Vladan Glišić dok su  mladenovačke selekcije predvodili treneri, Pitulić, Sadikaj i Sretenović.

U video prilogu možete pogledati izjave Aleksandra Pitulića,  potpredsednika Rvačkog saveza Beograda i trenera Slobodana Sretenovića.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *