Mladenovac u septembru dočekuje najbolje svetske rvače

Mladenovac u septembru dočekuje najbolje svetske rvače

 Mladenovac će zahvaljujući Rvačkom savezu Srbije, Sportskom savezu Mladenovca, rvačkom klubu koji nosi ime legendarnog  rvačkog asa, Ministarstvu za sport i omladinu, mladenovačkom Sportskom centru i čelnim ljudima GO Mladenovac ove godinde biti domaćin tradicionalnog Memorijalnog turnira u rvanju grčko-rimskim stilom “Ljubomir Ivanović Gedža”.

Na sastanku organizacionog odbora potvrđeno je da se turnir  održi 4. septembra u  Sportskom Centru “Ljubomir Ivanović Gedža”, a za sad je izvesno učešće najboljeg srpskog nacionalnog tima predvođenog bronzanim olipijcem iz Tokija, Zurabom Datunašvilijem, kao selekcija Rusije i Gruzije, dok se u toku nedelje očekuje da učešće potvrdi još nekoliko reprezentacija.

Generalni sekretar Rvačkog saveza Srbije Milan Jelić, Vojislav Tabački jedan od najboljih svetskih rvačkih sudija svih vremena , Bogdan Vuksanović, član veća zadužen za sport u mladenovačkoj opštini , potpredsednik Rvačkog saveza Beograda Aleksandar Pitulić  Rade Pitulić, predsednik domaćeg kluba koji je tehnički organizator turnira, kompletirali su celokupan odbor ove manifestacije na čijem čelu će biti Vladan Glišić, predsednik GO Mladenovac. Predstavnik mladenovačkog sportskog centra Radoslav Stojić rekao je da će ovaj sportski objekat sa svim svojim kapacitetima biti na raspolaganju i dati doprinos u organizaciji 34 Memorijalnog rvačkog turnira .

Odlučeno je da  promoter ovogodišnjeg turnira bude Davor Štefanek, osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama koje su održane 2016 godine u Rio de Žaneiru.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *