Mladenovački fudbalski vikend u znaku duela OFK Mladenovc -Zuce 2019 i početka prvenstva Prve beogradske lige

Mladenovački fudbalski vikend u znaku duela OFK Mladenovc -Zuce 2019 i početka prvenstva Prve beogradske lige

Mladenovčani su pobedom započeli novu takmičarsku sezonu u Zonskoj ligi Beograda, ali posle arhiviranog ishoda sa Komgrapom, u fokusu je novi  izazov i duel sa timom Zuce 2019.

Na Selters u subotu stiže novajlija u zonskom takmičenju i ekipa sastavljena od iskusnih igrača koji su prošle sezone potpuno zasluženo prvi prošli kroz cilj kad je reč o Prvoj beogradskoj ligi. Ovaj susret mogao bi imati posebnu draž imajući u vidu da je sadašnji trenera Mladenovčana, Gorana Spasić sedeo na klupi Dunavca koji je dugo vodio mrtvu trku sa predstojećim protivnikom OFK Mladenovca ali je u međusobnom duelu slavio tim iz voždovačkog naselja i trasirao put u viši rang takmičenja. Da li je došao trenutak za  Spasićevu slatku fudbalsku osvetu ostaje da se vidi u subotu nakon poslednjeg sudijskog zvižduka fudbalskog odmeravanja snaga u susretu  koji je zakazan za 17 časova.

Kad je reč o ostalim susretima drugog kola, na programu su sledeći parovi:  Napredak (Medoševac) – Sinđelić, Zvezda (Konatice) i Vinča, Lokomotiva – Kosmaj (Ralja)  igra se u subotu, dok se u nedelju sastaju Torlak – Polet Dorćol, Komgrap – Sremčica, BSK 1925- PKB i Crvena Zvezda (MML)- Poštar Zvezdara.

Predstojećeg vikenda počinje i prvenstvo u Prvoj begradskoj ligi gde se takmiči šest mladenovačkih predstavnika. Svi mečevi prvog kola na programu su u nedelju od 17 časova. Sastaju se: Vrčin – Dunavac, Šumadija 1962 (Jagnjilo) –Podunavac, Boleč – Velika Krsna, Kovačevac  1956 – Kaluđerica, Zaklopača – Dubona, OFK  Đurinci – Rabrovac, Pudarci – Napredak (Međulužje).

Povodom nove sezone na sajtu Fudbalskog saveza Beograda objavljeno je i saopštenje za klubove u kojem između ostalog stoji:

 Fudbalski savez Beograda obaveštava sve klubove čije ekpe startuju u takmičarskoj sezoni 2021/2022 za vikend 21. i 22. avgusta 2021. godine da će po izmirenju svih svojih finansijskih dugovanja i obaveza svi igraći biti registrovani i imati pravo nastupa. 

Takođe, upozoravamo klubove Prve beogradske lige – grupe „A“, „B“ i „C“ da izvrše neophodne radnje u sistemu „Comet“ i licenciraju svoja službena lica najkasnije do petka 20. avgusta 2021. godine, kako bi počeli takmičenje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *