Goleada na Seltersu: OFK Mladenovac – BSK 1925 (Batajnica) 8:1

Goleada na Seltersu: OFK Mladenovac – BSK 1925 (Batajnica) 8:1

Mladenovčani su batajnički BSK 1925 ispratili u niži rang takmičenja sa „osam lakih komada“. Tim sa Seltersa kao da je iskalio sav fudbalski bes za turbolentnu sezonu koja se kretala od sjaja do očaja na fudbalskoj družini iz Batajnice  nanevši im poraz od 8:1.

Ne pamti se kad je na jednoj prvenstvenoj utakmici na Seltersu domaćin delovao tako furiozno, napadački doterano do savršenstva, rastrčano, precizno sa igrom u prostoru i pronalaženjem dubine kao što je bilo u poslednjem ovosezonskom susretu.

Mladenovac je sezonu završio na sedmom mestu sa 43 boda iako je na početku prvenstvene trke delovalo da poseduje kvalitet i za veći domet. Istini treba pogledati u oči i reći da su jedno bile želje a drugo mogućnosti.

Ako je za utehu, onda spuštanje zavese na poslednjoj ovosezonskoj predstavi zaslužuje dug aplauz kao trostruki strelac, kapiten Matejić koji je još jednom pružio briljantnu partiju na alternativnoj poziciji imajući u vidu da je u većem delu sezone odrađivao zadatke u defanzivi, tačnije na štoperskoj poziciji.

OFK MLADENOVAC – BSK 1925 8:1 (6:1)

Stadion : Selters. Gledalaca: 100. Sudija: Lazar Milovanović (Lazarevac). Strelci: Matejić u 7,12,42, Tešić u 31, Krstić u 37, i 40,  Varagić u 61. i Nastasijević u 88. minutu za OFK Mladenovac , a Radić u 17. minutu za BSK 1925.

OFK MLADENOVAC: Đorđević (od 46. Pešić) Stevanović, Milinković, Vukićević (od 57. Stevančević), Borikić, Kuzmić (od 46. Živković), Tešić (od 46. Nastasijević), Varagić, Krstić, Stojanović (od 46. Mirić) , Matejić.

BSK 1925: Jocev, Petrović, Tošić (od 46. Radunović), Nikolić, Zagorac, Šušović, Radić, Šešelj, Mrdak, Jovanović, Rajić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *