U Mladenovcu svečano otvorene Sportske igre mladih (video)

U Mladenovcu svečano otvorene Sportske igre mladih (video)

Više od 800 učesnika iz raznih gradova Srbije okupilo se danas na manifestaciji „Sportske igre mladih – Mladenovac 2022“. Ovu sportsku manifestaciju otvorio je predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić :

„Ovo je prilika da se deca takmiče u lepoj sportskoj atmosferi i druže sa svojim vršnjacima iz gradova širom Srbije. Danas nije važan samo rezultat koji će ostvariti, već i druženje ovih mladih ljudi.

Opština Mladenovac daje punu podršku razvoju sporta i organizaciji ovakvih događaja. Naš cilj je da podstaknemo mlade da se bave sportom jer na taj način pomažemo deci da se pravilno fizički i mentalno razvijaju i postanu vredni i uspešni ljudi.

Želim vam mnogo uspeha i neka pobede najbolji, a već su najbolji svi koji danas učestvuju u ovom takmičenju“, rekao je Glišić. Na programu ove sportske manifestacije su nadmetanja i ugri između dve vatre, mali fudbal, atletika i basket 3×3, a takmičenja su organizovana na više lokacija i sportskih terena u gradu. Najuspešnije ekipe  stiču prava  učešća na republičkom takmičenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *