Donacija Specijalnoj bolnici za interne bolesti u Mladenovcu (video)

Donacija Specijalnoj bolnici za interne bolesti u Mladenovcu (video)

U Specijalnu bolicu za interne bolesti u Mladenovcu stigla je donacija Humanitarne organizacije Nemanjići Tićino iz Švajcarske u vidu bolničkih kreveta i noćnih ormarića koju je sa ovom organizacijom dogovorila Opština Mladenovac.
Direktoka Bolnice, Vesna Đukić, kaže da je reč o veoma značajnoj donaciji za ovu ustanovu.
„Do sada nismo imali ovakve krevete koji imaju priključke na struju. Sve ono što smo ručno radili, sada će biti znatno olakšano za osoblje. Deo donacije ćemo rasporediti u Intezivnu negu kako bismo omogućili lakši rad sestrama i lekarima sa teškim pacijentima, a ostatak najverovatnije na dijalizu i po odeljenjima“, rekla je Vesna Đukić.
Primopredaji donacije prisustvovao je i predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić.
„Zahvaljujem se sugrađaninu Aleksadru Marinkoviću, inicijatoru ove akcije, Humanitarnoj organizaciji Nemanjići Tićino, velikom humanitarcu Mići Vukiću i svima koji su pomogli da donacija stigne iz Švajcarske u Mladenovac. Zahvaljujći dobroj saradnji opštine i Humanitarne organizacije Nemanjići Tićino iz kantona Tićino u Švajcarskoj, dogovaramo podršku i za ostale zdravstvene ustanove u Mladenovcu”, rekao je Glišić.

Ovaj prilog sufinansiran je od strane GO Mladenovac u okviru projektnog sufinansiranja medijskih sadržaja. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu, nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *