Bivši predsednik opštine Dejan Čokić o problemu mladenovačkog vodosnabdevanja (video)

Bivši predsednik opštine Dejan Čokić o problemu mladenovačkog vodosnabdevanja (video)

Grupa građana nezadovoljnih vodosnabdevanjem na teritoriji mladenovačke opštine u ranim jutarnjim satima okupila se ispred zgrade GO Mladenovac. Njih tridesetak među kojima su bili i predstavnici pojedinih  opozicionih političkih stranaka kao i gradski odbornik Dejan Čokić (SSP) nisu dobili odgovore od nadležnih . Podsećamo da je u objavi na društvenoj mreži zatraženo:
1. „Akutno“ rešavanje problema vodosnobdevanja Mladenovčana( dolazak 50+cisterni dnevno iz Beograda koje bi punile sistem mladenovačkog vodovoda)
2. Dugoročno rešenje za problem vodosnabdevanja (ubrzanje izgradnje dodatnih bunara i proširenje nedovoljne infrastrukture)

Treba napomenuti i to da je u vreme ovog okupljanja, zamenik gradonačelnika Goran Vesić gostovao u jutarnjem programu RTS  i komentarisao aktuelnu situaciju vodosnabdevanja u prigradskim opštinama.
-Do marta sledeće godine na gradski vodovod bi se spojio veći deo Grocke…A sigurno vodosnabdevanje Sopot i Mladenovca trebalo bi da dobiju do 2024, najkasnije2025 godine-rekao je Vesić.
On je takođe napomenuo da se priprema i tendeska dokumentacija za izgradnju još jednog pogona „Makiš 3“ kapaciteta od četiri do pet hiljada litara vode u sekundi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *