Vladan Glišić: Vodosnabdevanje se normalizuje (video)

Vladan Glišić: Vodosnabdevanje se normalizuje (video)

Nakon  danšnje sednice Štaba za  vanredne situacije GO Mladenovac , održane zbog problema u vodosnabdevanju , dostavljeno nam je saopštenje u kojem stoji:
Prema izveštaju direktora „JКP Mladenovac“, Vladete Lučića, Štab za vanredne situacije Gradske opštine Mladenovac je konstatovao da je uspostavljeno normalno vodosnabdevanje  u svim delovima Gradske opštine Mladenovac.
Кako je navedeno, još nije izvšeno priključenje bunara u Granicama, a do kraja nedelje biće priključen bunar na izvorištu Кokorin, čime će se osetno povećati proizvodnja vode.

Moguće je da će do četvrtka biti mala kolebanja u pritisku vode i kratkotrajne nestašice u višim zonama, ali posle tog perioda  očekujemo potpunu stabilizaciju sistema, rečeno je na sastanku Štaba za vanredne situacije.
Povodom organizovanja protesta građana, Štab je doneo zaključak da su protesti organizovani bez osnova i da se organizatori protesta, koji su ujedno i lideri minorne opozicije, u nedostatku svog političkog programa bave manipulacijom promovišući nasilje kao vid političke borbe.
Molimo građane za razumevanje i apelujemo na racionalnu potrošnju vode.
ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE GRADSКE OPŠTINE MLADENOVAC

U Izjavi za portal Mladenovac Uživo, Predsednik GO Mladenovac  ponovio je da se vodosnabdevanje normalizuje. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *