Održan 24 Streetball turnir Mladenovac 2021 (video)

Održan 24 Streetball turnir Mladenovac 2021 (video)

Tradicionalni Stretbal turnir još jednom je opravdao očekivanja mladenovačkih ljubitelja sporta, pre svega košarke, odnosno Basketa  3×3. Ova manifestacija koja je održana po dvadeset i četvrti put i čiji je tehnički organizator košarkaški klub Keni -55-81 okupila je blizu šesdeset ekipa u različitim uzrasnim kategorijama iz Mladenovca i okoline.

Najzanimljivije finale  odigrano je u kategoriji  preko  devetnaest godina gde je trijumfovala  domaća ekipa Oš Još koja je svladala Underdogs iz Barajeva rezultatom 16:10. U kategoriji  od 16 do 19 godina i odmeravanju snaga dve domać ekipe, Sos i sinovi bili su uspešniji od Legasa savladavši ih 16:7. Kad je reč o uzrastu od 14 do 16 godina, ekipa Šakramenta savladala je Tri mala crnca 16:7, a kod najmlađih, odnosno u kategoriji od 12 do 14, Bambučaste krmače osvojile su prvo mesto pobedivši Laganog psa  16:8. U domaćem ženskom finalu trijufovala je ekipa Pečeni pilići koja je je rezultatom 10:6 savladala Uraganke.

Najbolji igrač turnira je Sava Zarković iz ekipe Oš Još. U ženskoj konkurenciji to zvanje je ponela Svetlana Ivanović  iz Borče.  Finaliste turnira vrednim poklonima nagradile su firme Braća Mirčić- optika satovi i Win Win.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *