Zonska liga Beograda: OFK Mladenovac dočekuje Lokomotivu

Zonska liga Beograda: OFK Mladenovac dočekuje Lokomotivu

Prvenstvena trka u Beogradskoj zoni ulazi u samu zvršnicu.Verovatno da bi većina pomislila kako osmoplasirani Mladenovac u subotu na svom terenu igra utakmicu sa Lokomotivom bez većeg takmičarskog značaja jer su do kraja prvenstva ostala da se odigraju još tri kola, ipak teoretske šanse govore nešto drugo. Imajući u vidu da ligu napuštaju  tri  poslednjeplasirana tima, a trenutna razlika između Mladenovčana (37) i četrnaestoplasiranog  Komgrapa (28) iznosi devet bodova, onda je klubu sa Seltersa neophodno da do kraja prvenstva osvoji bar bod i tako se u potpunosti  osigura, jer u slučaju da izgubi sve tri utakmice, a Komgrap ostvari tri trijumfa i ostali klubovi iz donjeg dela tabele naprave rezultatski karambol , onda bi odlučivala gol razlika.  Ipak , takav scenario možda je moguć u filmovima naučne fantastike i gotovo su šanse u razmeri “jedan prema milion” da bi se tako nešto dogodilo u trenutnom  fudbalskom prvenstvu Beogradske zone.)

 Do kraja prvenstva posle subotnje utakmice sa Lokomotivom, Mladenovčani još gostuju Crvenoj zvezdi (MML) i ugostiće BSK 1925.

Utakmica između Mladenovca i Lokomotive počinje u 17 časova. U 28. kolu još se sastaju: Sinđelić – Vinča, Kosmaj (Ralja) – Sremčica, Poštar Zvezdara –Zvezda Konatice, BSK 1925 (Btajnica) –Crvena Zvezda (MML), Komgrap – Polet Dorćol, Zuce- Napredak, PKB –Torlak.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *