U Mladenovcu zaživela energetska efikasnost (video)

U Mladenovcu zaživela energetska efikasnost (video)

Nedavno je u Gradskoj opštini Mladenovac potpisan ugovor sa korisnicima koji su ostvarili pravo na bespovratna sredstva za sprovođenje mera energetske efikasnosti. Reč je o dodeli sredstava za sprovođenje mera energetske sanacije koje predviđaju zamenu vrata i prozora, spoljne izolacije kuća i stambenih jedinica i promenu kotlova za grejanje.
Кonačnu listu korisnika utvrdila je Кomisija za realizaciju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji Gradske opštine Mladenovac, a pravo na sredstva ostvarilo je ukupno 66 korisnika. Njima je ugovore uručio predsednkik opštine, Vladan Glišić.

Ovaj projekat sufinansirali su GO Mladenovac i Ministarstvo rudarstva i energetike koji su za realizaciju projekta izdvojili po četiri miliona dinara.

Komisija GO Mladenovac za sprovođenje mera energetske efikasnosti ovih dana obilazi potpisnike ugovora ne bi li se uverila u realizaciju ugovornih obaveza.

Portal Mladenovac uživo posetio je dvoje potpisnika ugovora, Spomenku Filipović iz Mladenovca i Jovicu Miloševića iz Vlaške.

Prilog možete pogledati na linku:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *