U Mladenovcu svi putevi prohodni (video)

U Mladenovcu svi putevi prohodni (video)

Svi putevi na teritoriji opštine Mladenovac su prohodni, izjavili su za Mladenovac Uživo, predsednik GO Mladenovac Vladan Glišić i koordinator zimske službe Nikola Milošević.

Кako bi ulice bile raščišćene u što kraćem roku opština Mladenovac angažovala je i mladenovačko Кomunalno preduzeće koje je izašlo na teren sa svom raspoloživom mehanizacijom. Ekipe ovog preduzeća radile su na čišćenju ulica trećeg prioriteta u gradu i mladenovačkim selima kao i na čišćenju snega sa pešačkih staza, stepeništa, prilaza institucijama i ustanovama i drugim javnim površinama. Usled pada dva debla i oštećenja dalekovoda, juče je došlo do prekida u napajanju električnom enerijom, ali su kvarovi sanirani u najkraćem roku. Na teritoriji cele opštine uredno je snabdevanje vodom, električnom i toplotnom energijom, a saobraćaj se odvija bez ikakvih problema“, -rekao je Milošević.

Predsednik GO Mladenovac Vladan Glišič rekao je da građanima stoji na usluzi kontakt služba i da je otvorena telefonsaka linija ne bi li građani ukazali na probleme i slučajnu neprohodnost puteva. On je napomenuo i da je u Mladenovcu danas počela podela industrijske soli.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *