Opštinski prijem za mladenovačke izlagače na 15. Sajmu etno hrane i pića

Opštinski prijem za mladenovačke izlagače na 15. Sajmu etno hrane i pića

Na nedavno održanom 15. Sajmu etno hrane i pića mladenovačku opštinu kako na štandu opštine tako i na štandovima Grada Beograda  predstavljalo je sedamnaest izlagača, kao i gosti sa Pala – Udruženje” Klub Ideja”.

Za mladenovačke izlagače u Svečanoj sali dr Elsi Inglis upriličili su prijem predsednik GO Mladenovac, Vladan Glišić, predsednica Skupštine, Gordana Dimitrijević Bjeličić i član veća Zoran Jocić. Na ovom međunarodnom sajmu učešće su uzeli : Mlekara “ Granice”,  Kompanija “Bibli”, Vinarija “Pantić” iz Rajkovca, Vinarija”Orapluis” iz Male Vrbice,  PG “Stanković” iz Mladenovca, “Agrose” iz Mladenovca, PG “ Pantić” iz Koraćice, PG “ Obrenović” iz Vlaške, PG “Jocić” iz Vlaške, Specijalna zadruga “Alpino -produkt” iz Pružatovca, Etno selo “Amerić”, Udruženje “Vredni šumadinci” iz Vlaške, PG “Janković” iz Vlaškog  Polja, PG”Lazarević” iz Crkvina” Udruženje “Vredne ruke Rabrovca” iz Rabrovca, Udruženje “Sobrašice” iz Jagnjila “ i Udruženje “Od predaka za budućnost” iz Vlaške.

Kad je reč o specijalnim priznanjima za kvalitet, ona su pripala: Kompaniji “Bibli” za čvarke, Plantaži šipka “Agrose” –ulje od semene šipka i sušeni šipak, “Alpino- produkt” nagrađen je za kozji sir, Udruženje “ Od predaka za budućnost” – džem od šipka, Udruženje “Vredne ruke rabrovca” osvajač je dva priznanja  i to za rakiju od šljive i ajvar, gosti sa Pala nagrađeni su su za svoja dva proizvoda –rakiju od divlje kruške i liker od ruže.

Za doprinos održavanja ove tradicionalne manifestacije, Gradska opština Mladenovac dobila je zahvalnicu za podršku u organizaciji sajma.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *