U Mladenovcu počela pripremna nastava za buduće studente (video)

U Mladenovcu počela pripremna nastava za buduće studente (video)

Gradska opština Mladenovac sedmu godinu za redom organizuje besplatnu pripremnu nastavu iz srpskog jezika i matematike za učenike završnih razreda srednjih škola za upis na fakultete.
U mladenovačkoj Gimnaziji gde se sprovodi priprema za upis na željene fakultete, đacima su se obratili Vladan Glišić, predsednik gradske opštine Mladenovac, Dejan Stepanović, član Veća resorno zadužen za obrazovanje i Aleksandar Cvetković, direktor Gimnazije.

„Sedmu godinu za redom dajemo podršku budućim studentima da se kroz časove pripremne nastave uz pojmoć profesora, gospodina Radmila Ilića i gospođe Biljane Janić, što bolje pripreme za upis na fakultete. Ponosni smo na ovaj projekat jer danas već imao profesore koji predaju ovoj generaciji učenika, a pre sedam godina su i sami prošli kroz pripremnu nastavu u okviru ovog projekta. U razgovoru sa ovim mladim ljudima čuo sam da je potrebno da je potrebno pokrenuti projekte koji bi im bili podrška za vreme studiranja i već smo dogovorili koje ćemo korake preduzeti u tom cilju“, rekao je predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić.

,,Zadovoljstvo mi je da je naša ideja sa projektom ,,Budi svoja najbolja investicija“ već postala tradicija. Sedma ganaracija mladenovačkih maturanata ima mogućnost da se, kroz pripremnu nastavu iz matematike i srpskog jezika i književnosti, što bolje prirpemi za upis na željene fakultete. Кao i svake godine, odziv učenika je dobar. Sa njima rade odlični profesori i mislim da je ovo dobra priča kojom Gradska opština Mladenovac podržava buduće studente“, rekao je Aleksandar Cvetković, direktor Gimnazije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *