Novi uspeh mladenovačkih rvačkih nada

Novi uspeh mladenovačkih rvačkih nada

Na Prvenstvu Centralne Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom za uzrast U9 i U10 koje je održano u Petrovcu na Mlavi, takmičari mladenovačkog kluba “Ljubomir Ivanović –Gedža” osvojili su osam medalja.

Mladenovačke rvačke nade nade osvojile su dve zlatne, pet  srebrnih i jednu bronzanu medalju. One najsjajnije zasijale su na grudima Jakova Radojevića i Danila Pitulića, srebrni su bili Ilija  Matović, Vukašin Bujagić, Jovan  Stojanović, Nikola Radojević i Stefan Dimitrijevicć. Treće mesto i  bronzanu medalju osvojio je Zoran Janković.

Zanimljivo, da iako teritorijalno ne pripada Savezu Centralne Srbije, mladenovački klub je nastupio na prvenstvu zahvaljujući pozivu organizatora i kluba “Zmajevi“. Ako se ima u vidu da je na strunjaču izašlo oko 150  takmičara, onda broj osvojenih medalja dobija posebno na značaju.

Mladenovačke rvače predvodili su treneri  Slobodan Sretenović i Aleksandar Pitulić, dok je poverenje sudijske organizacije dobi mladi sudija Lazar Jovanovć koji je delio pravdu je pravdu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *