U Mladenovcu održan Sajam sporta (video)

U Mladenovcu održan Sajam sporta (video)

U organizaciji Gradske opštine Mladenovac, Sportskog saveza Mladenovca, Sportskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu, u Sportskom Centru „Ljubomir Ivanović Gedža“ održan Sajam sporta opštine Mladenovac.

Sajam sporta je otvorio Vladan Glišić, predsednik GO Mladenovac a prisutnima se obratio i Nebojša Jevrenović, generalni sekretar Sportskog saveza Beograda.

Cilj ove manifestacije je pre svega da okupi dec školskog uzrasta, koja če moći da se kroz promociju rada sportskih klubova , odnosno putem demonstracije i pokaznih vežbi informišu i odluče za sport koji će trenirati.

U saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, SSAB je obezbedio aktivaciju dece pod nazivom „Budi olimpijac”, koja ima takmičarsko-edukativan karakter. Organizatori sajma su obezbedili prigodne nagrade za tri najuspešnije ekipe, koje će predstavljati svoja odeljenja.

Sajam sporta takođe ima za cilj uključivanje što većeg broja dece u sistem sporta, jačanje timskog duha, stimulisanje školske omladine na redovno upražnjavanje fizičke aktivnosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *