Takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“ 16. juna u Nišu

Predstavnici Mladenovca nadmetaće se sa vršnjacima 16. juna u Nišu na dečijem muzičkom takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“. Direktan prenos festivala emitovaće se na Prvoj Srpskoj televiziji, 16. juna od 14,00 sati.
Četvoro takmičara iz Mladenovca, Katarina Lukić i Aleksa Macura u pevanju i Irena Ilić i Anja Despotović u plesu, prikazaće svoje umeće u konurenciji 22 grada i opština koji će predstavljati isto toliko zemalja Evrope. Učesnici iz Mladenovca predstavljaće Tursku.
Glasanje žirija i publike odrediće grad pobednika koji će sledeće godine biti domaćin najvećeg muzičkog spektakla u regionu i iz kojeg će ići direktan TV prenos. Glasanje za predstavnike počinje 1. juna i traje sve do završetka televizijskog prenosa 16. Juna. Tekst za glasanje SMS porukama : PESMA(razmak)02 pošaljite na broj 1557.
Cena jedne poruke je 65 din. + pdv. Sa jednog broja može se poslati neograničen broj poruka.
Ukoliko želite da se sledeće godine televizijiski prenos na Prva Srpska Televizija emituje iz naše opštine, a da deca iz Mladenovca otputuju u zemlju koju predstavljaju podržite glasanjem naše učesnike.