REKONSTRUISANA FISKULTURNA SALA U KOVAČEVAČKOJ OSNOVNOJ ŠKOLI

Učenici Osnovne škole „Živomir Savković“ u Kovačevcu dobili su novu fiskulturnu salu. Nedavno su završeni radovi na kompletnoj rekonsktrukciji sale, a takođe, obavljena je i sanacija krova, okrečena svlačionica i zamenjena vrata na svlačionici, toaletima i ulazu u salu.
Kada je u pitanju ova osnovna škola, opština Mladenovac je u prethodnom periodu finansirala radove na uređenju i sanaciji učeničkih toaleta u celoj školi, radove na sređivanju ulaza i prilaza objektu, rekonstrukciji kanalizacione mreže, fasadarske radove i, kao i uređenje instalacija za grejanje fiskulturne sale i zamenu stolarije.
Takođe, kompletna matična škola pokrivena je video nadzorom, a uređena je i betonska staza i postavljena kapija sa glavne ulice.
Kako je ranije istakao predsednik Gradkse opštine Mladenovac, Vladan Glišić, investiranje u škole je jedan od prioriteta lokalne samouprave.
„Na rukovodstvu škola je da prave projekte i kandiduju svoje potrebe, a opština će uvek pronaći sredstva za njihovu realizaciju“, rekao je Glišić.

Preuzeto sa FB stranice Opština Mladenovac