Profesor Dejan Nedić održao predavanje mladenovačkim fudbalskim arbitrima

Profesor Dejan Nedić održao predavanje mladenovačkim fudbalskim arbitrima

Predsednik Organizacije fudbalskih sudija Beograda i član Upravnog odbora FSB, Dejan Nedić večeras je održao predavanje mladenovačkim arbitrima u okviru edukativne nastave koju je organizovala Sudijska organizacija Mladenovca.

Mladenovačkim arbitrima najpre se obratio Goran Miletić, nekadašnji međunarodni sudija i predsednik Sudijske organizacije OFSM koji je u  jednočasovnom iscrpnom predavanju potkrepljenom video snimcima i brojnim primerima, upoznao mladenovačke sudije sa novim tokovima kad je reč o fudbalskim pravilima. Fokus predavanja bio je usmeren na diskutabilne situacije prilikom udaranja lopte rukom kao i često spornim ofsajd zamkama.

Dejan Nedić je bivši međunarodni fudbalski sudija, direktor Druge ekonomske škole u Beogradu od 2008. godine, i stručni sudijski saradnik na RTS-u. Po struci je profesor statistike – diplomirani ekonomista.

Kad je reč o zastupljenosti mladenovačkih arbitara u srpskom, odnosno beogradskom fudbalu, trenutno su najuspešniji Nenad Lakićević i Miloš Hajduk-Veljković koji dele pravdu u Srpskoj ligi-grupa „Beograd“.

Domaćin fudbalskim sudijama  bio je  Miljan Novović, direktor OŠ „Momčilo Živojinović“ u kojoj je predavanje održano. Mladenovačke fufudbalske sudije na početku predavanja minutom ćutanja odale su poštu nedavno preminulom sudiji i delegatu Miletu Cimeši.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *