Prijem za Nikolu, medicinskog tehničara iz Hitne službe

Prijem za Nikolu, medicinskog tehničara iz Hitne službe

Predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić ugostio je u svom kabinetu Nikolu Stevanovića, medicinskog tehničara iz mladenovačke Hitne službe koji je prošle nedelje, zajedno sa svojim kolegama, porodio sugrađanku Natašu Dimitrijević.
Nikola je prikupio brojne simpatije kada je njegova fotografija sa tek rođenom bebom postala viralna na društvenim mrežama u Srbiji.
Prepričavajući nedavni događaj, ovaj medicinski tehničar skromno ističe da su njegove kolege uložile podjednak trud da porođaj prođe u najboljem redu i da Nataša i njena beba budu dobro i zdravo.
“Prelep je osećaj poroditi nekoga i videti sreću na licima roditelja. Nije prvi put da imamo ovakve intervencije u Hitnoj službi, ali je u ovoj godini Nikoleta prva beba koja je rođena u našoj ustanovi, kaže Nikola.
Glišić se zahvalio Nikoli i svim zaposlenima u Hitnoj službi što su uvek tu za građane Mladnovca spremni da im nesebično i požrtvovano priteknu u pomoć i poželeo da u Mladenovcu bude što više novorođenih beba.
Prijemu je prisustvovala članica Veća Suzana Vasić koja je zajedno sa Nikolom posetila porodicu Dimitrijević, čestitala roditeljima na prinovi i uručila na poklon bebi paket.

Tekst i slika preuzeti sa FB stranice Opština Mladenovac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *