Nove sprinterice za Milicu, Lenu i Lanu

Nove sprinterice za Milicu, Lenu i Lanu

Uspesi mladih atletičarki AK Mladenovac ređaju se kao na filmskoj traci. Poslednji u nizu koji je ostvaren proteklog vikenda ima posebnu težinu jer su na Prvenstvu Srbije u dvorani osvojene tri medalje.

Kao što smo već informisali, na nacionalnom takmičenju Milica Jovanović bila je dominantna u trci na 200 metara i osvojila zlatnu medalju, njena klupska drugarica Lena Radonjić u konkurenciji starijih pionirki na 800 metara osvojila je drugo mesto i srebrnu medalju , dok je Lana Spasojević bljesnula kao i Milica osvojivši prvo mesto u trci na 800 metara.

Povodom ostvarenog uspeha u maloj sali GO Mladenovac, predsednik opštine Vladan Glišić priredio je prijem na kojem su bili prisutni Bogdan Vuksanović, direktor SC “Ljubomir Ivanović Gedža i Aleksandar Jovanović, sekretar mladenovačkog Sportskog saveza.  Sa mladim osvajačicama medallja klupsku delegaciju predstavljalji su njihovi treneri Miloš Trivunović i Mira Lekić.

Milica, Lena i Lana na prijemu uručeni pokloni u vidu vaučera koji će iskoristiti za kupovinu novih sprinterica kao i sportski rančevi.

Glišić je izrazio nadu da će mlade atletičarke jednog dana izrasti u državne i olimpijske reprezentativke, napomenuvši kako se nada da će u bliskoj budućnosti klub funkcionisati u odgovarajućim trenažnim uslovima sa atletskom stazom kakvu Mladenovac odavno zaslužuje.

Bogdan Vuksanović je istakao da Sportski Centar klubu pomaže tako što je omogućio da zimske pripeme teku pod krovom ovog objekta, dok je Aleksandar Jovanović zahvalio na pomoći koja  se ogledala u obezbeđenom prevozu takmičarki  na treninge do Atletske hale u Beogradu gde su se realizovali treninzi koji su doprineli velikom uspehu.

Treneri su podsetili da se i dalje radi pod izuzetno teškim uslovima, na stadionu bez stuje i atletske staze koja je u lošem stanju, zahvalili su na pomoći, ali napomenuli da se nadaju dolasku boljih dana u infrastrukturnom pogledu neophodnom za normalno funkcionisanje kluba.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *