Prijem povodom novih uspeha Atletskog kluba Mladenovac

Prijem povodom novih uspeha Atletskog kluba Mladenovac

Predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić priredio je prijem za takmičare i rukovodstvo Atletskog kluba Mladenovac .

Povod prijema bila je nastavljena niska uspeha zahvaljujući mladim takmičarkama lani Spasojević i Milici Jovanović koje su se okitile medaljama na nedavno održanom Prvenstvu Srbije u Sremskoj Mitrovici.

U izuzetno jakoj konkurenciji, iako su se takmičile sa starijima od sebe, Lana je uspela u trci na 800 metara da osvoji srebrnu medalju, dok je Milica osvojila  bronzu u trci na na 200 metara.

 Takođe uspeh vredan pažnje ostvarila je i štafeta u trci 4×100 metara koja je osvojila četvrto mesto, iako je bila ubedljivo najmlađa u konkurenciji finalista.

Na prijemu se čulo da se uveliko radi na realizaciji dobijanja i postavljanja atletske staze što bi olakšalo trenažni proces i doprinelo novim uspesima mladih atletičara.

Zahvaljujući dobrim rezultatima troje takmičara AK Mladenovac, Lana Spasojević, Milica Jovanović i Dušan Mihajlović predsravljaće Atletski savez Beograda na predstojećem atletskom takmičenju koje će se održati u italijanskom gradu Majanu.

Opština je na prijemu kojem su pored Vladana Glišića prisustvovali Bogdan Vuksanović, resorno zadužen za sport, sekretar Sportskog saveza Mladenovca, Aleksandar Jovanović, predsednik AK Mladenovac, Dejan Mihajlović i trener Miloš Trivunović, mladim takmičarima uručila prigodne poklone.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *