Prijateljski susret: Grafičar (omladinci) -OFK Mladenovac 1:1

Prijateljski susret: Grafičar (omladinci) -OFK Mladenovac 1:1

Zonaš sa Seltersa odigrao je prvi kontrolni meč u okviru priprema za nastavak prvenstvstva koji je zakazan za 2. mart kad će u Mladenovcu gostovati petoplasirani Šušnjar 1977.

Osmoplasirani tim Beogradske zone, za protivnika na pomoćnom terenu stadiona „Rajko Mitić“ imao je omladince Grafičara koji su bili odličan rival tokom celog susreta, a prvo lice su pokazali u 37. minutu kad su došli u vođstvo pogotkom Aranđelovića.

Mladi „grafosi“ mogli su da igru materijalizuju pogotkom i u 21. minutu kad je arbitar Biorac pokazao na belu tačku , ali udarac Takera odbranio je Marko Đorđević, novi -stari čuvar mreže OFK Mladenovca, koji se tokom zimske pauze u plavo-beli tabor vratio iz golubačkog Đerdapa.

Mladenovčani su izjednačili u 49. minutu pogotkom Matejića nakon dobre akcije u kojoj je najstariji pojedinac na terenu još jednom pokazao da je vrlo bitna i nezamenljiva karika „fudbalskog lanca“ OFK Mladenovca.

Boje Mladenovčana su branili: M. Đorđević, Stevanović. Miletić, Rajković, Matejić, Planić, Stojanović, Maksimovski, V. Đorđević, M. Janković, Krstić. U drugom poluvremenu zaigrali su – Ristović, Bulat, S. Janković, Pavlović, Mirić, Ivanković, L. Živković i N. Živković.

Mladenovčani su zakazali još četiri kontrolna meča, a prvi je u subotu 10. februara kad će ugostitu Đerdap iz Golupca, osmoplasirani tim Podunavsko -šumadijske zone. U planu su dueli sa jagnjilskom Šumadijom (11. februar), Dunavac (18. februar), Karađorđe iz Topole (24. februar).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *