Potop Mladenovčana u Pančevu

U četvrtoj kontrolnoj utakmici OFK Mladenovac doživeo je pravi fudbalski brodolom u gradu na Tamišu. Mladenovčani su u Pančevu poraženi od srpskoligaša Dinama 1945 vaterpolo rezultatom7:4, iako su imali ubedljivo vodjstovo od 4:1.

To što su se suprotstavili trenutno šestoplasiranom timu Srpske lige Vojvodina bez Matejića, Miloša Maksimovića, F.Stevančevića, Djordjevića i M. Stevančevića nikako ne može biti opravdanje za katastrofalnu igru u odbrani, pad koncentracije i nonšalantnost pojedinaca koji bi trebalo tokom pripremnih utakmica da se izbore za svoju minutažu i obezbede mesto u timu za predstojeće prvenstvene okršaje koji će uslediti u drugoj nedelji marta.
Strelci za OFK Mladenovac bili su Rajković u 2, Marinković u 9, Nikolić u 15 i Čokić u 30 minutu. Domaći tim igrao je na momente grubo tako da su „najdeblji kraj“ izvukli Miloš Nikolić i Dimitrije Čokić nakon oštrih startova.
Boje OFK Mladenovca branili su : Marić, Stevanović, Milošević, Rajković, Vukićević, Kostić, Antić, Čokić, Milić, Marinković, Nikolić. Igrali su još: Pavlović, Radošević, Petrović, Kretić, Obradović, Avramović, Maksimović.
Posle odigrane četiri utakmice(tri pobede i jedan poraz) na terenu sa veštačkom travom, OFK Mladenovac će u subotu po prvi put svojim navijačima predstaviti zimska pojačanja. Mladenovčani će ugostiti ekipu Karadjordja iz Topole.
D.Nikolić