Partizan i Kovačevac igrali za Ljubicu (video)

Partizan i Kovačevac igrali za Ljubicu (video)

Praynik u okolini Mladenovca, s humanitarnom notom- u režiji veterana Partizana i nekadašnjeg aduta Kovačevca kroz 68-godišnju istoriju s najvećim uzletom do Srpske lige.

Prvih pla sata domaćin je dobro parirao spremnijim crno-belima, međutim tada se razigrao pokretljivi Savić i sa dva gola za kratko vreme matirao raspoloženog golmana Petrovića. Na scenu je potom stupio Gabrijel Radojičić i nadmudrivši odbranu protivnika iz blizine pogodio cilj.

U nastavku susreta viđeno je je pet golova, jedini za Šumadince bio je delo Živanovića- za ovacije u gledalištu.

Napomenimo: Milan sojanovski, bivši as Parnog valjka i trenrer Kovačevca nije obuvao kopačke-sedeo je na klupi nekadašnjeg srpskoligaša.

Najvažnije: ssav prihod sa utakmice član Opštinske lige Mladenovca namenio je za lečenje Ljubice Damnjanović, devojčice u borbi s teškom bolešću

KOVAČEVAC 1956 – PARTIZAN 1:7

Gledalaca 400. Sudija: Aleksandar Vasiljević (Sopot). Strelci: L. Živanović u 61. za Kovačevac 1956, a Savić 31.i 34, G.Radojičić u 42, Počuča u 52, Sinđić u 65, Antić u 70 i Savković u 77. za Partizan.

KOVAČEVAC 1956: Petrović, N.Krstić, Jevđenijević, P. Krstić, Stanković, Damnjanović, Pavlović, L. Živanović, Lukičić, Eskić, Milosavljević. Igrali su još: Papić, Miletić, S. Janković, Aleksić, Cvetić, P. Mitrović, N. Mitrović, Milenković.

PARTIZAN: Budiša, Babeu, Antić, Balabanović, Fabio da Silva, Savić, Kuzmanović, Muf, Pavlović, Sinđić, G.Radojičić. Igrali su još: Đurić, Savković, Ž. Radojičić, Počuča, B. Smiljanić, Stojković, Jocić, Žunić, Vasiljević.

Milosav. B. Vlajić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *