Otvoren mladenovački pozorišni festival „Teatar u jednom dejstvu“: Propratni program i Vedrana Rudan oduševili publiku (video)

Otvoren mladenovački pozorišni festival „Teatar u jednom dejstvu“: Propratni program i Vedrana Rudan oduševili publiku (video)

Centar za kulturu i turizam Mladenovac još jednom kroz propratni programski sadržaj napravio je nezaboravnu uvertiru uoči Pozorišnog festivala “Teatar u jednom dejstvu“.

Ovogodišnjem festivalu koji je započeo predstavom Beogradskog dramskog pozorišta, Tramvaj zvani želja, u režiji Lenke Udovički, prethodila je promocija novog romana Vedrane Rudan „Doživotna robija“.

U prepunoj galeriji „Foaje“, Vedrana Rudan predstavila je svoju jedanestu knjigu, odnosno sedmi roman. Bilo je to njeno drugo druženje sa Mladenovčanima u prethodnih pet godina , jer je u martu 2017. godine na istom mestu održala promociju romana „Muškarac u grlu“.

Kakve utiske nosi posle sinoćne promocije, osvanulo je na njenom fejsbuk profilu :

 Oduševljena sam promocijom Doživotne robije koju je u Mladenovcu organizirao moj kolega iz Laguna, poznati pisac Branko Miloradović.

Ipak, publika je bila ta koja je sinoćnje dešavanje učinila nezaboravnim. Toliko dobrih, veselih ljudi na jednom mjestu… Koja sam ja sretnica.

Bilo nas je iz svih krajeva ubijene Juge. Like, Dalmacije, Rijeke… Jugu su ubili, ali ne i našu potrebu da međusobno dijelimo radost.

Volim vas, čitatelji moji. Srce mi je veliko k’o kuća- napisala je Vedrana Rudan.

Kad je reč o pozorišnim predstavama, Mladenovčani su sinoć napunili salu Centra za kulturu i turizam, a na početku im se obrati Željko Hrubač koji je u saradnji sa Brankom Miloradovićem, direktorom ove ustanove i selektirao festival.

U video prilogu možete pogledati izjave Vedrane Rudan, Branka Miloradovića i obraćanje Žejka Hubača.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *