Opštinski prijem za školu fudbala “Brezovica“ iz Štrpca

Opštinski prijem za školu fudbala “Brezovica“ iz Štrpca

Predsednik gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić i član veća zadužen za sport Bogdan Vuksanović priredili su prijem za rukovodstvo i mlade igrače škole fudbala „Brezovica“ iz Štrpca.

U srdačnom razgovoru, Vladan Glišić gostima je  poželeo dobrodošlicu i upoznao ih sa aktivnostima mladenovačkih sportskih klubova. On je istakao da sport zbližava mlade sportiste Srbije i da ga raduje što će se dečaci iz srpske južne pokrajine upoznati sa vršnjacima u Mladenovcu gde su učesnici turnira u organizaciju sportskog centra“ Mi i Mi“. Takođe domaćini su se potrudili i da gosti posete i Veliku Ivanču gde se održava tradicionalna sportska i kulturna manifestacija „Igrale se Delije“.

-Kad pređemo granicu, mi smo osvojili turnir. To je naša velika pobeda jer želimo da se družimo i stičemo iskustvo – rekao je trener Zvonko Staletović, koji je napomenuo da su tokom prethodne posete Mladenovcu i učešća na turniru mlađih kategorija čiji je organizator „Mi i MI“ izgradili nova prijateljstva. Zahvalio je i mladenovačkom treneru Peđi  Jovanoviću čija je škola fudbala uspostavila kontakte i posredovala da „Brezovica“ poseti Mladenovac i bude gost na prvenstvenoj utakmici između Crvene zvezde i lučanske Mladosti koja je odigrana na našem najvećem stadionu.

Sekretar Sportskog saveza Mladenovca, Aleksandar Jovanović uručio je gostima i poklon ove  mladenovačke krovne sportske organizacije. Škola fudbala „ Brezovica“ zahvaljujući prijateljima iz Mladenovca postala je bogatija za deset lopti i sportske majice.Takođe za lep provod u Mladenovcu pored „Mi i Mi“ potrudili su se i vlasnici ugostiteljskih objekatia  svečana sala“ Tron“ i „ Panter“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *