Omladinac pao na „Jasiku“ : Ivanča lider Opštinske lige

Omladinac pao na „Jasiku“ : Ivanča lider Opštinske lige

Nedeljni susreti 4. kola Prve beogradske lige grupa “C“ obeleženi su nastupima mladenovačkih predstavnika.

U lokalnom odmeravanju snaga, jagnjilska Šumadija 1962 bila je superiornija u odnosu na Omladinac iz Rajkovca i slavila je rezultatom 4:0. Strelci na Jasiku bili su dvostruki strelac Janković, Tutunović i rezervista Radenković.

Efikasni su bili i Rabrovčani koji su na svom terenu savladali gročanski Dunavac rezultatom 5:2. U goleadi su se u strelce za domaći tim upisali dva puta iskusni Predrag Ćosić, Blagojević , Ranisavljević i Andrić dok su strelci za goste bili Komazec i Milenković.

Na kršljanskoj „Dolini Šešira“ viđena je neizvesna utakmica u kojoj je domaći tim minimalnim rezultatom savladao Pudarce. Pobednik je odlučen u 38. minutu golom Stefana Novakovića.

U ostalim susretima : Vinča –SUVF Mali Požarevac 4:2, OFK Mladost –Hajduk 4:1, Vrčin –FSU Zaklopača 5:0

U vođstvu je Vinča sa 10 bodova, slede V. Krsna 7, Vrčin 7, Dunavac 6, Mladost 6, Rabrovac 6, Šumadija 1962 6, Omladinac 4, Pudarci 4, FSU Zaklopača 3, SUFV Mali Požarevac 1, Hajduk 0.

Kad je reč o Opštinskoj ligi Mladenovca  na programu su bile utakmice 3. kola u kojima su postignuti sledeći rezultati: Kovačevas –S. Mladenovac 5:1, Napredak –Markovac 1:0, Ivanča –Vlaška 2:2, Sloga –Kosmajac 0:3, Borac –Stident 5:1.

U vođstvu je Ivanča sa 7 bodova, Borac 6, Kovačevac  6, Markovac 6, Vlaška 4, Kosmajac 3, Napredak 3, Student 3, Sloga 0. S. Mladenovac  0.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *