Potresi na Seltersu: Srećković podneo ostavku

Potresi na Seltersu: Srećković podneo ostavku

Nemile scene tokom utakmice 6. kola Zonske lige Beograda odigrane na Seltersu između OFK Mladenovca i Boleča u kojoj su gosti slavili rezultatom 2:0 očigledno da su „prelile čašu“ i doprinele da predsednik kuba Stefan Srećković podnese ostavku koju će na predstojećoj sednici razmatrati Upravni odbor mladenovačkog zonaša.

Nema dileme da će narednih dana biti turbolentno unutar kluba, a da će pune ruke posla imati i disciplinski organi FSB kad dobiju na uvid izveštaj delegata Vukmira Filipovića.

U Srećkovićevoj ostavci se navodi:

Obaveštavam sve članove Upravnog odbora i Skupštine kluba da obzirom na loše rezultate i raznih opstrukcija da se u klubu uradi nešto dobro podnosim zvaničnu i neopozivu ostavku. Pored svega, imam mnogo privatnih obaveza, a vođenje kluba od mene zahteva mnogo vremena i posvećenosti. U narednom periodu sam zamolio da kompletan spisak uloženih sredstava od uprave dostavi javnosti na uvid. Smatram da je klub dosta izašao iz finansijske krize, mnoge stvari su popravljene i klub ne duguje nikome ništa i smatram da je svetla budućnost ispred OFK Mladenovca. Unapred želim puno sreće budućem predsedniku kluba. Zahvaljujem se izuzetnim bliskim saradnicima i ljudima koji su bili uz mene proteklih više od godinu dana. Takođe, ogromna zahvalnost svim članovima Upravnog odbora koji su ulagali svoja sredstva u vidu finansija, materijala. Najviše sam zahvalan za uloženo vreme svih njih. U narednom periodu od strane sekretara Filipović Aleksandra biće i zakazana Skupština kluba za odabir novog predsednika o čemu će Filipovic obavestiti sve zvanične članove Skupštine kluba. Takođe, nek ova ostavka bude i dokaz da ja nemam i nisam imao nikakvu ličnu korist od kluba i da sam svojim odlukama iskljčivo gledao da OFK Mladenovac popravlja uslove i da se podiže na nivo na kom zaslužuje da bude.

 Sportski pozdrav i puno sreće u daljem funkcionisanju kluba.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *