OFK Mladenovac -Komgrap 1:1 (0:0)

OFK Mladenovac -Komgrap 1:1 (0:0)

Jedno su želje, a drugo su mogućnosi. Iako su pre početka susreta sa Komgrapom priželjkivali trijumf, Mladenovčani su uz dosta muka uknjižili samo bod. Ne bi bilo nezasluženo i da su gosti sa Seltersa otišli sa celim plenom jer su u drugom poluvremenu propustili nekoliko izglednih prilika, a slobodno se može konstatovati da nisu bili i miljenici sreće jer je u završnici susreta stativa bila saveznik Mladenovčana.

U prvom poluvremenu, Mladenovac je imao više od igre, posed na svojoj strani, nekoliko izglednih prilika ali nedovoljno koncetracije, odnosno mirnoće da bi se savladao golman Adrović koji je u nekoliko navrata odlično intervenisao.

Drugi deo susreta na površinu je izbacio sve slabosti Mladenovca. One su se pre svega odnosile na igru bez koncepcije, tako da je fudbalski sistem misaona imenica.U igri tima bez glave i repa dogode se i takve nesmotrenosti kao što je bilo u 47. minutu kad je izveden slobodan udarac sa skoro četrdeset metara od gola, lopta je putovala čitavu večnost do šesnaesterca, ali golman Marić je to fudbalsko bunarenje slabo procenio i dozvolio napadaču Komgrapa, Stuparu da ga preduhitri i na iznenađenje malobrojnih posmatrača dovede goste vođstvo.

Mladenovac je do izjednačenja stigao nakon stihijskih napada. U 88. minutu Đorđević je uputio centaršut sa leve strane, u šesnaestercu svojstveno sebi štopere Komgrapa je nadvisio Matejić, koji je glavom spustio loptu do Rajkovića, a defanyivcu Mladenovčana nije bilo teško da iz neposredne blizine  savlada Adrovića.

Stadion Selters. Gledalaca 100. Sudija: Aleksandar Atanasov. Strelci: Rajković u 88. minutu za OFK Mladenovac i Stupar u 47. minutu za Komgrap. Žuti kartoni: Sokolović (OFK Mladenovac ) i Mandić, Knežević i Daković (Komgrap).

OFK MLADENOVAC: Marić, Stevanović, Blagojević, Stanković (od 70.Borikić), Rajković, Ivanković (od 64.Sokolović), Maksimovski (od 64. Tešić), Krstić (od 70.Krstić) , Stojanović, Milić, Matejić.

KOMGRAP: Adrović, Nikolić, Zajić, Daković, Jovanović, Rakić, Mladenović, Igrutinović, Stupar, Mandić (od 70. Knežević), Davidović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *