Održan 35. Međunarodni memorijalni rvački turnir „Ljubomir Ivanović Gedža“ (video)

Održan 35. Međunarodni memorijalni rvački turnir „Ljubomir Ivanović Gedža“ (video)

Mladenovac je i ove godine bio uspešan domaćin Međunarodnog memorijalnog turnira „Ljubomir Ivanović Gedža“ koji je održan u hali Sportskog Centra. Na turniru je učestvovalo više od 130 takmičara iz devet zemalja.
Ovaj sporetski događaj održan je je pod pokroviteljstvom Gradske opštine Mladenovac, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Sekretarijata za sport Grada Beograda, a tehnički organizatori bili su RK „Ljubomir Ivanović Gedža“ i Rvački savezi Srbije i Beograda, uz podršku i pomoć SC „Ljubomir Ivanović Gedža“ Mladenovac koji nosi ime ovog proslavljenog sportiste i trenera.


Ovogodišnji memorijal otvorio je olimpijski i svetski šampion u rvanju, Davor Štefanek. Mladenovačkoj publici u Sportskom centru obratili su se i predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković, kao ičlan gradskog Veća, predsednik organizacionog odbora turnira, Goran Spasojević.
Gedžin memorijal je predstavljao i generalnu probu za predstojećee Svetsko prvenstvo koje će biti održano u Beogradu od 10. do 18. septembra.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *