Odbojkaši Mladenovca poraženi u Novom Pazaru i ispali iz Prve lige Srbije

Odbojkaši Mladenovca poraženi u Novom Pazaru i ispali iz Prve lige Srbije

Odbojkaši Mladenovc nisu uspeli da izbore opstanak u Prvoj ligi Srbije. Iako su pružili čvrst otpor Novom Pazaru, meč “odveli” u peti set , sreća je ipak bila saveznik domaćina koji je na parketu Sportske akademije Douš slavio nakon pobede 3:2 (25:13, 21:25, 25:22, 24:26, 24:22).

Novi Pazar će posle sedamnaeste pobede preko baraža i utakmica sa ekipom Niša pokušati da se domogne najelitnijeg ranga, dok će se Mladenovčani spustiti u niži stepen takmičenja sa velikim žalom zbog propuštenih prilika i to pre svega  u mečevima koji su se igrali u gradu pod Kosmajem.

Utakmica između Novog Pazara i Mladenovca trajala je dva sata i osam minuta. Najefikasniji u gostujućem timu bili su Tomić sa 32 poena, Veselin Vukadinović i Milan Radivojević osvojili su 14, odnosno 13 poena, a u u redovima Pazaraca,  Samed Prušević sa 21. i Demir Dolovac sa 19 poena.

Iz Prve lige Srbije ispali su 11. i poslednji, 12 na tabeli – Mladenovac i Topličanin iz Prokuplja sa identičnim skorom 6/16.

Novi prvoligaš je Borac iz Starčeva, kao najslabiji u superligaškom karavanu.

U Prvoj ligi Srbije, koja će naredne sezone brojati 14 klubova, igraće i prvaci četiri grupe Druge lige – Sloven iz Rume, kruševačka Bagdala, Jagodina i Laki star iz Beograda

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *