Na Seltersu mreže mirovale

Ishod i igra u duelu protiv srpskoligaša iz Topole, Mladenovčanima sasvim sigurno mogu uliti nadu da nakon prolećnog dela prvenstva Prve beogradske lige koje počinje za dve nedelje prvi prodju kroz cilj i obezbede plasman u Beogradsku zonu.

Iako je trener Karadjordja Stašević šansu dao igračim koji su tokom sezone imali manju prvenstvenu minutažu a većina nije bila u protoklu u premijernom prolećnom meču protiv Tutina koji je tim Karadjordja izgubio rezultatom 2:0, domaćin je pokazao da poseduje potencijal dostojan višeg stepena takmičenja. Ako se uzme u obzir da napadač OFK Mladenovca, Lakićević u 45 minutu nije realizovao opravdano dosudjen jedanaesterac i da je lopta umesto u nebranjenom delu mreže završila na prečki kao i da je propuštenih nekoliko izglednih prilika, onda tim koji je sa klupe predvodio trener Goran Spasić bio je bliži pobedi. U narednom prvenstvenom kolu Zapadne lige ,Karadjordje koji se nalazi na jedanaestom mestu sa 22 boda dočekuje drugoplasirani Zlatibor dok će Mladenovčani potražiti novog protivnika za brušenje forme uoči prvenstvenog gostovanja u Boleču koje je na programu 25.marta. Stadion Selters.

Gledalaca 80. Sudija Miloš Živanović( Mladenovac)

OFK Mladenovac – S.Petrović. Djordjević, D.Stevanović, Mitrović, Matić, F.Stevanović Janković, Nikolić, Bulat, Bogicević, Lakicević. U drugom poluvremenu u igru su ušli –Ignjatović, Stevančević, Cvetković, U.Petrović, Grujic, Marić, Milosević. N.Petrović i Nenadovic.

FK Karadjordje- Rafajlović, Slavković, Komazec, Živković, Marjanović, M.Marković, Radojević, Nedeljković, Dobrić, Z.Marković, Damjanović. U drugom poluvremenu u igru su ušli- Aleksijević, Brkić. Jovanović. N.Marković.Gružanić. Todorović i Ilić .

D.Nikolić