Mladi rukometaši Mladenovca na Prvenstvu Srbije

Muška selekcija rukometnog kluba Mladenovac (dečaci 2003 godište) u naredna tri dana učestvovaće na Prvenstvu Srbije koje se održava u Arilju. Mladenovčani su napravili veliki uspeh plasiravši se na završni turnir na kojem učestvuje 15 ekipa rasporedjenih u četiri grupe.
U grupi G pored Mladenovca nalze se još ekipe Studentskog Grada, Žitoradja i domaćina turnira Arilja. Prvu utakmicu Mladenovčani igraju od 17 sati i 55 minuta protiv Studentskog Grada, dok će u subotu u 9.55 minuta za protivnika imati vršnjake iz Arilja. Poslednju kvalifikacionu utakmici u grupi odigraće istog dana sa početkom u 16 časova i 55 minuta protiv RK Žitoradja. Na turniru učetvuju još selekcije Vojvodine, Beograda, Metaloplastike, Sloge (KV), Lavova, Štrpca,Partizana, Meteora, Radničkog(Obrenovac),Vrbas Petrola i Novog Beograda.
Stručni štab RK Mladenovca predstavljaju sportski direktor i trener Bojan Maksovic i trener Milan Hovorka, dok će uz ekipu biti predsednik kluba Miloš Berisavac i članovi uprave Dragoljub Jeremić i Milan Mijailović.
Finale je na programu u nedelju 20.maja u 19 sati i 15 minuta.