Mladenovčani započeli pripreme za drugi deo prvenstva (video)

Mladenovčani započeli pripreme za drugi deo prvenstva (video)

Četrdeset dana pre početka drugog dela prvenstva Zonske lige – Beograd, danas na stadionu Selters prekrivenim snegom okupili su se igrači i stručno rukovodstvo OFK Mladenovca.

Mladenovčani su jesenji deo prvenstva završili na osmom mestu sa 22 boda. Nakon pauze sledi pripremni period , a fokus će biti usmeren na premijerni duel prvog kola nastavka kad će na Seltersu gostovati petoplasirani Šušnjar 1977 koji ima visoke ambicije. Reč je o ekipi iz lazarevačkog predgrađa koju će u ulozi šefa sručnog štaba predvoditi nedavno imenovani Nenad Piksi Kovačević, bivši fudbaler Crvene zvezde i francuskog Lensa, koji iza sebe ima bogato igračko internacionalno iskustvo.

Na prvom okupljanju pored trenerskog tandema Siniša Janković- Mladen Brkić, prvotimcima se obratio sportski direktor Goran Spasić koji je predočio plan rada tokom pripremnog perioda. Prisutni su bili klupski operativac Aleksandar Filipović i Dejan Ninković, član veća GO Mladenovac.

Kad je reč o odlascima i dolascima između jesenjeg i prolećnog ciklusa, klub su napustili Nikola Rajković, Marko Milovanović, Nikola Kostić, Vojislav Stojanović, Miloš Nikolić i Nikola Stoisavljević dok su se na prvom okupljanju pojavili povratnici, golman Marko Đorđević i Nemanja Sokolović.

Mladenovčani će narednih nekoliko dana trenirati u hali Sportskog Centra „Ljubomir Ivanović – Gedža“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *