Mladenovčane očekuje spektakularni noćni market

Mladenovčane očekuje spektakularni noćni market

Mladenovački noćni market održaće se u subotu, 26. avgusta u trajanju od 18 do 24 časa na prostoru parkinga Tržnog centra Mladenovac.

Po ugledu na evropske, ali i naše velike gradove, organizatori su poželeli da manifestaciju ove vrste dovedu u Mladenovac i tako prenesu energiju kakvu ovi marketi sa sobom nose. Po rečima organizatora, ideja je da na jedno mesto okupe sve ljude koji unose dušu u svoje proizvode, sve te kreativce iz oblasti umetnosti i dizajna, zanatstva i gastronomije.

Pored svih izlagača, čitavo vreme trajanja marketa, pratiće zvuci muzike sa DJ pulta za šta će biti zadužen DJ Vitelloni / White city soul (Pavle Zindović) koji će ovu manifestaciju učiniti zanimljivijom, energičnijom i posećenijom, a iz čijih plejera će izlaziti zvuci diska, soula, fanka i soulful hausa. Pre Pavla, za muziku će biti zadužen Mladenovčanin, DJ Kraljevi Moji (Dimitrije Spremo).

Prva dva, dva ipo sata, manifestacija će jednim delom biti usmerena ka najmladjim posetiocima, za šta su obezbeđeni animatori odeveni u različite scenske kostime, koji će decu zabavljati mnoštvom kreativno-muzičko plesnih koreografija. Srećni su što pružaju usluge u najlepšem poslu, a to je doneti radost deci. Pored mnoštva maskota, jedan od omiljenih sadržaja je sigurno face paiting kao i baloni od sapunice, ali i dvorac na naduvavanje koji će za tu priliku biti naduvan i spreman. Mladenovački tim na ovom marketu će voditi animatorka Milena sa svojom grupom saradnikakojima će se priklljučiti i novootvoreni vrtić „Promo kids“. Za to vreme, roditelji će moći da posete štandove izlagača i da uživaju u nakitu, kozmetici, ali i hrani, džinovima, rakiji, pivu… Za vreme trajanja marketa, reprezentativac Srbije u stonom fudbalu, Mladenovčanin , igraće stoni fudbal protiv zainteresovanih, a sav prihod od toga, otići će u humanitarne svrhe.

Posetioci će moći da vide šta je spremilo preko 30 izlagača iz oblasti gastronomije, dizajna, umetnosti i zanatstva uopšte. Verovatno najradosniji biće ljubitelji piva koji će ovom prilikom moći da probaju preko 20 različitih kraft piva, tj gotovo sva relevantna piva naše domaće kraft scene.

Organizatori poručuju Radujemo se druženju, žurka kreće od 18:00, zauzmite svoje pozicije na vreme! Vidimo se !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *