Ministar Tomislav Momirović posetio Dubonu (video)

Ministar Tomislav Momirović posetio Dubonu (video)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i i infrastrukture, Tomislav Momirović danas je posetio Dubonu.

Ministarstvo na čijem je čelu, zajedno sa JP „Putevima Srbije“, obezbedlo je sredstva kako bi  se uradili signalizacija i obeležila sva mesta gde se saobraćaj ukršta sa putevima pešaka, a pre svega dece.

Tim povodom on je obišao istureno odeljenje OŠ” Momčilo Živojinović” u Duboni gde su ga dočekali predsednik GO Mladenovac Vladan Glišić sa svojim saradnicima, republički poslanik Goran Spasojević i direktorka škole Marina Mišić-Mihajlović.

– Svako dete koje ujutru krene u školu ima pravo da bude bezbedno. A naša je obaveza da se pobrinemo da tu sigurnost obezbedimo po svaku cenu, naglasio je ministar GSI Tomislav Momirović tokom obilaska postavljene signalizacije za bezbednost dece u saobraćaju u zoni OŠ „Momčilo Živojinović“ u mestu Dubona, na državnom put Mladenovac – Smederevo.

Predsednik GO Mladenovac Vladan Glišić, zahvalio je ministru Momiroviću na velikoj podršci projektima koji se iz njegovog ministarstva rade na teritoriji mladenovačke opštine uz dodatno obaveštenje da će u narednom periodu biti urađena još četiri ovakva projekta. 

Foto: Gradska opština Mladenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *