Košarka: Mladenovčani u subotu dočekuju ŠKK Zvezdaru. Pantić potpisao za italijansku Step International Academy ASD

Košarka: Mladenovčani u subotu dočekuju ŠKK Zvezdaru. Pantić potpisao za italijansku Step International Academy ASD

Nakon punih mesec dana pauze nastavljaju se prvenstvo u okviru 1. MRL Srbije. Košarkaši Mladenovca u okviru 13. kola dočekuju ekipu ŠKK Zvezdara.

Utakmica se igra u subotu 29. januara od 16 sati i 30 minuta u hali Sportskog Centra “Ljubomir Ivanović –Gedža“. U prvom delu prvenstva Mladenovčani su savladali ŠKK Zvezdaru na gostujućem parketu 71:63 i očekuju da ponove dobru igru, odnosno Mladenovć rezultat što bi doprinelo da se učvrste na sredini tabele.

Inače, Predstavnici KK Mladenovac proteklih dana prisustvovali završnici drugog kvalifikacionog turnira European Youth Basketball League (EYBL), jednog od najačih evropskih turnira za mlađe kategorije, koji se održao u Budimpešti.

Tokom boravka u Budimpešti potpisan je Sporazum o strateškoj saradnji KK Mladenovac i Košarkaške akademije Next iz Italijanskog grada Rapallo.

Sporazum podrazumeva dugoročnu saradnju ova dva kluba u cilju promocije košarke i podrške mladim košarkašima.

Talentovani Danilo Pantić (2005) će na zadovoljstvo svih uključenih strana u narednom periodu svoje košarkaško usavršavanje i školovanje nastaviti u „Next Step International academy Asd“ i prestižnom Institutu Lieti u Rapali.

Next Step International academy Asd je jedan od vodećih klubova za mlađe kategorije u Italiji, zato klubu predstavlja zadovoljstvo da njihov igrač bude prepoznat kao neko ko može da ispuni očekivanja ove ekipe i doprinese budućim uspesima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *