Jocić: Snosiću posledice zbog ličnog stava (video)

Jocić: Snosiću posledice zbog ličnog stava (video)

Posle prošlonedeljne konferencije za medije Pokreta socijalista, odnosno predsednika Opštinskog odbora, Zorana Jocića koja je izazvala reakciju mladenovačke političke javnosti, on se danas obratio prisutnim novinarima i između ostalog rekao:

-Izneo sam svoj lični stav vezan za referendum koji se održao pre nekoliko dana u Srbiji i rekao sam da ću glasati “NE“. Taj stav je moj lični stav i  nije Opštinskog odbora pokreta socijalista… Ja sam postupio suprotno odluci potpuno svesno. Dugo sam u politici, znam šta je partijska odgovornost i zbog toga ću snositi posledice.

-Kad je reč o lokalnim dešavanjima, on je rekao  da je od oktobra 2020. do maja 2021. godine vršena  eksploatacija peska u selu Vlaška. Da se radi se o ogromnim količinama, kako je nestalo čitavo jedno brdo i da nikome nije izdata dozvola za eksploataciju. Svi u selu Vlaška znaju ko je vršio eksploataciju, svi u Mladenovcu zanju ko je vršio eksploataciju, samo ne znaju nadležne službe istakao je predsednik mladenovačkog Pokreta socijalista.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *