GO Mladenovac i Fondacija „Novak Đoković“ pripremaju projekat izgradnje vrtića u Jagnjilu

GO Mladenovac i Fondacija „Novak Đoković“ pripremaju projekat izgradnje vrtića u Jagnjilu

Predsednik GO Mladenovac, Vladan Glišić i njegovi saradnici danas su imali sastanak sa predstavnicima Fondacije „Novak Đoković“, sa kojima su obišli prostorije mesne zajednice u Jagnjilu koje se uređuju za potrebe vrtića.

-Dogovorili smo se oko dinamike obaveza koje će imati GO Mladenovac i uslova koje će obezbediti Fondacija „Novak Đoković“. Dogovoreno je da se uradi istraživanje zainteresovanosti roditelja za vrtić u mesnim zajednicama Jagnjilo i Rabrovac, kao i da se sledeće nedelje definišu rokovi narednih aktivnosti na realizaciji projekta.

Radimo na zahtevu roditelja iz ova dva sela da se otvori vrtić. Uz podršku Sekretarijata za obrazovanje Grada Beograda, Fondacije „Novak Đoković“ i naše opštine očekujem da ove godine uđemo u realizaciju projekta. Mi ćemo privesti objekat nameni, a ostalo je da se uradi ograda, fasada, da se uvede grejanje i opremi kuhinja. Otvaranjem ovog vrtića u Jagnjilu rešiće se dugogodišnji problem roditelja koji su svoju decu morali da vode u vrtiće u gradu – objavio je Vladan Glišić na svom fejsbuk profilu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *