Izvršni odbor Fudbalskog saveza Mladenovca zasedao u novim prostorijama

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Mladenovca zasedao u novim prostorijama

U novim prostorijama Fudbalskog saveza Mladenovca koje se nalaze u ulici Kralja Petra 159, održana je kombinovana onlajn sednica Izvršnog odbora OFSM.

Na sednici je usvojena odluka  odbora za hitna pitanja od 13. 5. 2022 godine i smanjena je kazna igraču Borca iz Amerića, Martinu Vukadinoviću sa četiri na dve utakmice zabrane igranja..

Reprezentacija OFSM (igrači timova opštinske lige) nastupiće na tradicionalnom Turniru fudbalskih saveza prigradskih opština čiji je ovogodišnji organizator OFS Lazarevca. Turnir će se održati 28 i 29.maja, a mladenovačka selekcija igraće trijagonale u grupi sa organizatorom turnira i reprezentacijom Barajeva. Na sednici su usvojena sva pitanja koja se odnose na ovoj turnir, tako da se tokom nedelje očekuje da Dejan Ninković, selektor mladenovačkog saveza saopšti konačan  spisak igrača.

Takođe na sednici je saopšteno da če se 27.maja u Staroj Pazovi održati obuka “Comet sistema” za predstavnike mladenovačkh klubova .Iz upotebe se izbacuju zapisnici i knjižice, tako da će predstavnici klubova  po ugledu na više rangove takmičenja, delegata obaveštavati u elektronskoj formi i u opštinskim ligama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *