Gradska opština Mladenovac dobila novo rukovodstvo: Bogdan Vuksanović predsednik GO Mladenovac

Gradska opština Mladenovac dobila novo rukovodstvo: Bogdan Vuksanović predsednik GO Mladenovac

Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Mladenovac, većinom glasova odbornika, za predsednika Skupštine izabran je Dragan Vukadinović, a za zamenika predsednika Zoran Stevanović.
Skupštinskom većinom za predsednika Gradske opštine Mladenovac izabran je Bogdan Vuksanović, a za zamenika predsednika Suzana Vasić, kao i devet članova opštinskog Veća – Darko Ćebić, Dejan Ninković, Stefan Ivanović, Veljko Lukić, Snežana Adamović, Ana Andonov, Dejan Vićovac, Dejan Ivković i Slađana Ilić.

Govoreći o projektima od značaja za opštinu Mladenovac, Vuksanović je naglasio da će obaveza novog opštinskog rukovodstva biti da, pre svega, nastavi sa realizacijom započetih projekata ali istovremeno i intenzivno radi na novim investicijama.
„Sve što je do sada urađeno stvara nam obavezu i dodatnu odgovornost da u predstojećem periodu uradimo još bolje stvari, da radimo na razvoju Mladenovca u svakom segmentu i da naša opština iz godine u godinu bude sve bolje mesto za život. Verujem da sam izabrao tim koji će ostvariti sve zacrtane ciljeve. Spreman sam da zamenim svakoga ko na tom putu posustane i ne ispuni očekivanja. Samo timskim radom, sa potpunom posvećenošću, možemo da realizujemo planirane projekte. Zato zahtevam od svakog člana Veća, od svih saradnika, da pruže 100% svojih kapaciteta. Nećemo štedeti snagu u borbi koja nas čeka i svaki dan mandata koji nam poverite bićemo posvećeni tome da stvorimo još bolji Mladenovac, jer Mladenovac je naša kuća, naš dom, rekao je između ostalog u svom ekspozeu predsednik Gradske opštine Mladenovac, Bogdan Vuksanović.

 

Tekst i foto preuzeti sa FB stranice Opština Mladenovac

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *