Fudbalski savez Beograda nemilosrdan i prema zonašima

Fudbalski savez Beograda nemilosrdan i prema zonašima

Posle izrečenih kazni u najvišem stepenu takmičenja pod ingerencijom FSB, u krovnoj organizaciji beogradskog fudbala usledile su i nove kazne.

Na osnovu istražnog postupka koji je sproveden od strane Komisije za integritet FS Beograda, i dokaza koji su dostavljeni disciplinskom sudiji Zonske lige Beograd, donete su sledeće odluke:

– Kažnjava se fudbalski klub Zuce 2019 iz Sopota oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 27. kola Zonske lige “Beograd” odigrane dana 17.05.2023. između FK Napredak i FK Zuce 2019.

– Kažnjava se FK Barajevo iz Barajeva oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 28. kola Zonske lige “Beograd” odigranoj dana 20.05.2023. između FK Šušnjar i FK Barajevo.

– Kažnjava se FK Šušnjar iz Konatica oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 28. kola Zonske lige “Beograd” odigranoj dana 20.05.2023. između FK Šušnjar i FK Barajevo.

– Kažnjava se FK Napredak iz Medoševca oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 26. kola Zonske lige “Beograd” odigranoj dana 14.05.2023. između FK Boleč i FK Napredak.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *