Fudbal: Pobeda Rabrovčana, poraz Jagnjilaca i Rajkovčana, počelo Opštinsko prvenstvo Mladenovca

Fudbal: Pobeda Rabrovčana, poraz Jagnjilaca i Rajkovčana, počelo Opštinsko prvenstvo Mladenovca

Fudbalska liga koja je počela odustajanjem u „minut do dvanaest“ poprimila je čudan takmičarski tok , ali najbitnije da se lopta zakotrljala na terenima Prve beogradske „C“ i vodi se borba za bodove.

U 2. kolu odigran je zanimljiv duel na jagnjilskom Jasiku gde je gročanski Dunavac slavio rezultatom 2:1 i ima ostvaren maksimalan učinak u krnjem prvenstvu od kojeg su odustali Kosmaj iz Ralaje i Leštane.

Strelci za Gročane su bili Ilić u 15. i Matić 61. minutu , dok je jedini pogodak za Šumadiju postigao Hajdukveljković u 36.minutu.

Prve bodove u novom takmičarskom ciklusu osvojili su Rabrovčani koji su na svom terenu savladali SUVF Mali Požarevac sa 2:1. Strelci za mladenovačkog predtavnika u ligaškom takmičenju pod ingerencijom FSB bili su Stefan Ranisavljević u 3. i Marko Ranisavljević u 90. minutu dok je strelac za goste bio Milosav Ilić u 15.minutu susreta.

Novi član Beogradske lige, rajkovački Omladinac poražen je od Mladosti u Begaljici sa 4:1. Strelac za Rajkovčane bio je Nikola Jović u 39. minutu dok su strelci za domaći tim bili trostruki strelac Vladimir Todorović i rezervista Aleksandar Janković.

Postignuti su i rezultati: Hajduk -Pudarci 0:4, Vinča -Vrčin 2:2.

U nedelju je startovala i Opštinska liga Mladenovca. U 1. kolu Ivanča-Student 5:2. Markovac -S. Mladenovac 2:1, Kovačevac – Vlaška 2:1.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *