Bodovi ostali u Zucama: Zuce 2019 -OFK Mladenovac 1:0

Bodovi ostali u Zucama: Zuce 2019 -OFK Mladenovac 1:0

Mladenovčani nisu uspeli da nastave seriju osvajanja bodova u ovogodišnjem prvenstvu Zonske lige Beograda.  Posle dve pobede u nizu, tim sa Seltersa poražen je u Zucama minimalnim rezultatom iako ne bi bilo nezasluženo i da  je kojim slučajem uknjižio bodove na „vrućem terenu“.

Po teškom vremenu na popodnevnoj vrelini , jedini i odlučujući pogodak postigao je Srđan Ivanović u 85. minutu. Vodila se žestoka borba na sredini terena, propušteno je nekoliko prilika sa obe strane terena a susret je završen i u senci koškanja navijača krajem prvog poluvremena  što je dovelo do brze intervencije policije i izbacivanja mladenovačkih „Demona“ sa stadiona u Zucama.

Zuce 2019 –OFK Mladenovac  1:0 (0:0)

Stadion u Zucama. Gledalaca 250. Sudija: Bakić. Strelac : Ivanović u 85. minutu. Žuti kartoni: Marković i Ranđelović (Zuce), Nikolić (Mladenovac).

ZUCE 2019: Kačerević, Pršo, Gligorijević (od 90.Pušica), Ivanović, Šimšić, Čolić, Savić, Marković (od 90. Andrić) , Marinković (od 69. Trajković), Ranđelović (od 61. Milanović), Popović.

OFK MLADENOVAC: Pešić, Stevanović, Miletić  (od 86. Stanković), Janković  (od 55. Nikolić), Rajković, Đorđević, Kostić, Maksimovski, Stojanović, Milovanović  (od 64 Planić) , Matejić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *