Savremeno pranje tepiha – Perionica Kružni Tok u Mladenovcu (video)

Savremeno pranje tepiha – Perionica Kružni Tok u Mladenovcu (video)

Buđenje proleća često podseća da stižu dani pogodni za sređivanje, raspremanje ali i pranje tepiha ne bi li stambeni prostor dobio na svežini.

A , ako želite da vaš tepih najsavremenijim mašinskim procesom bude brzo kvalitetno opran i osušen put će vas u Mladenovcu  odvesti u PERIONICU KRUŽNI TOK  koja se nalazi na adresi Milovana Vidakovića 39 i Vuka Karažica 1.

Kako slika zna da govori više od hiljadu reči, tako će vam i video prikaz savremenog mašinskog pranja tepiha olakšati odluku kad je u pitanju vaš izbor perionice u Mladenovcu.

Sam proces odvija se u nekoliko kratkih etapa tako da na pranje i sušenje tepiha nećete čekati dugo.

Tepih se najpre stavlja u tresač.U njemu se vrši dubinsko usisavanje i istresanje, odnosno uklanjanje prašine i grinja.

Nakon toga tepih se unosi u mašinu gde se se pod vodenim pritiskom eliminiše sva prljavština i hemija koja je bila u njemu.Tepih peru i osvežavaju četiri kružne četke, dok se ovaj proces finalizuje pod roto četkom koja uklanja dlake. Za šamponiranje koriste se ekološke hemikalije koje su napravljene od biljnih sastojaka tako da je reč o  antibakterijskim, antialergijskim šamponima.

Posle pranja, tepih se prebacuje u centrifugu za ceđenje.Tokom ovog procesa, u mašinu se ubacuje čista voda i tepih se ispira do potpuno čiste kapi. Centrifugi je potrebno samo par minuta da tepih bude opran, prijatnog mirisa i osušen do deset posto vlažnosti.

U poslednjem procesnom delu tepih se odnosi na finalno sušenje i eliminisanje vlažnosti.

Perionica KRUŽNI TOK vrši uslužno pranje i tepiha po ceni od 200 dinara po kvadratnom metru tokom cele godine i u svim vremenskim uslovima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *