Zimski radni dani u RK Mladenovac

Zimski radni dani u RK Mladenovac

U danima dok nacionalni tim bije rukometne bitke na kontinentalnom prvenstvu u Nemačkoj, a u ligaškom takmičenju vlada prvenstvana pauza, Mladenovčani ništa ne prepuštaju slučaju iako je reč o jednom od najmlađih klubova grada pod Kosmajem.

Danas je držana je prva sednica Upravnog odbora kluba kojom je predsedavao predsednik i osnivač Miloš Berisavac. U radnoj atmosferi doneta je odluka o datumu održavanja redovne Godišnje skupštine (25.2.) i početku priprema seniorskog sastava i mlađih kategorija. Seniorski tim „pali motore “ sutra , 15. januara tako što će isključivo kondicioni deo biti odrađen individualno prema utvrđenom planu i programu do 28.janura za kad je predviđeno i okupljanje u hali SRC „Ljubomir Ivanović Gedža“

Planirano je odigtavanje i tri pripremne utakmice. Rivali su sa RK Osipaonica, Šamot 65 i Smederevo. Prvenstvo počinje 22/23. februara utakmicom utakmicom sa RK Partizan II u pohodu za kako u klubu iističu zacrtanim plasmanom u Super B ligu. Mlađe selekcije pripreme počinju u sredu 18. januara.

U RK Mladenovac stigli su i vredni pokloni RSS i EHF u vidu lopti i markera za mlađe kategorije s obzirom da je klub prepoznat kao jedan od onih u kome se posvećuje posebna pažnja radu sa mlađim kategorijama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *