Zakazani izbori u Opštinskom fudbalskom savezu Mladenovca

Zakazani izbori u Opštinskom fudbalskom savezu Mladenovca

Nakon odluke Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Beograda o raspisivanju izbora i rokovima za sprovođenje izbora u FSB za mandatni period 2022-2026,održana je sednica IOFSM na kojoj su utvrđeni datumi održavanja izbora.

Radi sprovođenja izbora i usklađivanja sa odgovarajućim izbornim ciklusima u UEFA i FIFA, raspisani su izbori u fudbalskim savezima opština, stručno-strukovnim organizacijama fudbalskih trenera i fudbalskih sudija, klubovima Super lige i Prve lige Srbije, konferencijama klubova Srpske lige i grupe Beograd, Zonske lige Beograda, Prve beogradske lige, Međuopštinskih liga, Opštinske lige Barajevo, Futsala, Liga ženskog fudbala i Veterani Beograda za mandatni period 2022-2026. godina.

Tim povodom održana je sednica Izvršnog odbora Opštinskog fudbalskog saveza Mladenovca, kojom je predsedavao Nenad Damnjanović i na na kojoj je doneta odluka o izborima u organizacijama sudija, trenera i FSO Mladenovac.

U sudijskoj organizaciji Mladenovca izbori će se održati 5. avgusta u 20 časova, sudijskoj dan kasnije u 19 časova, dok je održavanje Izbornae Skupštine OFSM  zakazano za 12. avgust sa početkom u 20. časova u Svečanoj sali Dr Elsi Ingils.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *